Coşul tău este gol!
Romana English
Bun venit, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidențialitate a Outdoor Division srl

SC Outdoor Division srl operează pe site-ul http://www.fabrica-printuri.ro, care oferă SERVICIUL.

Această pagină este utilizată pentru a informa vizitatorii site-ului cu privire la politicile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale dacă cineva a decis să utilizeze serviciul nostru, site-ul Fabrica-printuri.ro

Dacă alegeți să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în legătură cu această politică. Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate pentru furnizarea și îmbunătățirea Serviciului. Nu vom folosi sau nu vă vom împărtăși informațiile cu nimeni, cu excepția celor descrise în această politică de confidențialitate.

Termenii utilizați în această politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca și în Termenii și condițiile noastre, accesibil la adresa http://www.fabrica-printuri.ro, cu excepția cazului în care se prevede altfel în această politică de confidențialitate.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Când vă creați un cont pe Fabrica-printuri.ro, ne transmiteți: numele și prenumele, adresa de e-mail, telefonul, adresa ;

În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma Fabrica-printuri.ro aveți posibilitatea să adăugați sau sa modifiati informații suplimentare, precum: adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, etc.

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon.

 

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Fabrica-printuri.ro;

2. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

3. Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

4. Returnarea produselor conform prevederilor legale;

5. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

6. Asigurarea serviciilor de suport.

 

Colectarea și utilizarea informațiilor

Vrem să informăm utilizatorii noștri de serviciu că aceste terțe părți au acces la informațiile dvs. personale. Motivul este să îndeplineasca sarcinile care le sunt atribuite în numele nostru. Cu toate acestea, ele sunt obligate să nu dezvăluie sau să utilizeze informațiile în niciun alt scop.


Securitate

Vă apreciem încrederea în furnizarea informațiilor dvs. personale, astfel că ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a le proteja. Dar nu uitați că nici o metodă de transmitere prin internet sau metoda de stocare electronică nu este sigură și sigură 100% și nu putem garanta securitatea sa absolută.


Legături către alte site-uri

Serviciul nostru poate conține linkuri către alte site-uri. Dacă faceți clic pe un link de la o terță parte, veți fi direcționat către acel site. Rețineți că aceste site-uri externe nu sunt operate de noi. Prin urmare, vă sfătuim cu tărie să revizuiți Politica de confidențialitate a acestor site-uri web. Nu avem control și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor și serviciilor terților.

Confidențialitatea copiilor

Serviciile noastre nu se adresează nimănui sub vârsta de 13 ani. Nu colectăm cu bună știință informații personale identificabile de la copii cu vârsta sub 13 ani. În cazul în care descoperim că un copil sub 13 ani ne-a furnizat informații personale, ștergem imediat acest lucru de pe serverele noastre. Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient că copilul dvs. ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să ne contactați pentru a putea face acțiunile necesare.


Modificări la această politică de confidențialitate

Putem actualiza Politica de confidențialitate din când în când. Astfel, vă sfătuim să consultați periodic această pagină pentru orice modificare. Vă vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină. Aceste modificări sunt eficiente imediat după ce sunt postate pe această pagină.

 

Dacă aveți întrebări sau sugestii despre Politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați.

 

Formular GDPR de solicitare date

 

Solicitare GDPR dreptul de a fi Uitat